Niemiset

maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Osa 3 Tästä alkaa uusi alkuSen jälkeen molemmat nukahtivat.Päiväunien jälkeen Kaisan oli lähdettävä töihin. Vilillä oli aina viikonloput vapaapäiviä.
Kaisan palattua kotiin pari lähti taksilla Stadiin Puotiparatiisiin. Kaisa tapasi yhden Veronalassa asuvan naapurin. (Monttupuun)
Sitten ostettiin uusia vaatteita minkä takia oltiinkin tänne tultu.Ja niinhän ne sitten ostettiin ne vaatteet. :P
Kotiin palattua Vili puki päällensä ostamansa vaatteensa. Ja ihan tyytyväiseltä Vili näytti.Jopa niin tyytyväinen että peilaili itseään ruokapöydässä kesken ruokailun. :)Niin siinä sitten kävi että Kaisa tuli raskaaksi. Hän sai vapaata töistään ja käytti äitiyslomaansa hyväksi ja opiskeli uusia taitoja että äitiyslomalta palattuaan hänellä olisi hyvät mahdollisuudet saada ylennyksen.Kun suihku meni rikki paikalle kutsuttiin Korjaaja Retu Lohela.Kaisa kutsui kylään Titania Unelmalan ja Vili kutsui Katri Klemolan, Into Kokkilan, Impi Lempäälän ja Jarkko Leppäsen.Vili innostui heti leikkimään Kaisan masussa asustavan tyttö- tai poikavauvan kanssa. Into ei siitä pitänyt. '' Pois tieltä en näe uutta Simsalabimin uutta musiikki videota! ''Vieraitten lähdettyä Kaisa siirtyi toiselle raskausajalle.Sitten huollettiin vähän kuntoa. Molemmat pelkäsivät ettähe lihoisivat. Mutta se pelko olisi nyt poissa päiväjärjestyksestä.Vilin jatkettua joogamistaan Kaisa päätti mennä suihkuun sillä alkoi löyhkäämään hielle rankan treenin jälkeen. Suihkun jälkeen käynistyi synnytys. Tuleekohan tyttövauva vai poikavauva?

Jännittää..
Kädet hikoilee..
Jännitys tiivistyy...
Mitä veikkaat?...
Ja se on?..
SE ON TYTTÖVAUVA!Onnelliset vanhemmat antavat tälle suloiselle tyttövauvalle nimeksi Saara :)

Extra Häät
Ihmettelette varmaan että mitä Kaisa tekee hääpuku päällä. Ja toiset teistä varmaan arvaavat että Kaisa varmaan menee naimisiin. Kyllä! Kaisa menee naimisiin tänään Vilin kanssa. (Saara on silti Niemi sukunimeltään ) Eikö Kaisa olekin kaunis? Hän vaihtoi kampauksenkin.
Baarimikkokin oli hankittu ja vieraat kutsuttu. Juhlat oli valmiina alkamaan.Häävieraiksi oli kutsuttu Rebekka Kupru, Iines Marjamaa, Impi Lempäälä, Katri Klemola, Kaino Turhamaa, Anita Hupila, Jarkko Leppänen, ja Into Kokkila. Kaikkiaan juhlavieraita oli yhteensä kahdeksan.Ja pian se oli virallista. Ai mikä? No Kaisan ja Vilin liitto. Katsokaa nyt kuinka onnellinen pari <3 :DJa tätä mieltä oli yleisö. Edessä oikealla istui Impi ja Kaino. Edessä vasemmalla näette Iineksen ja Rebekkan. Takana vasemmalla on Jarkko ja Into. Ja takana oikealla on Anita. Katri Klemola jäi sisälle.
Iines, Katri ja Jarkko puhuvat naimisiin menosta. :)Ja oli useita puheita. Yllättäen tässä puheessa kaikki naiset ajattelevat Viliä.Ja oli kakun syöttö aika. Kaisa oikein tunki kakkua Vilin suuhun. '' Ja sinähän syöt ettei jouduta koko viikon syömään pelkkää hääkakkua! '' Kaisa varmaan ajatteli tällä tavalla :DJa vieraat näköjään viihtyivät hyvin.Ja niinhän ne häät sujuivat hyvin ja vieraat viihtyivät hyvin. Heidän piti mennä limusiinilla viettämään hääyötään mutta eivät voineet jättää pianokaista yksin joten häämatka peruuntui. Harmi.. :(

8 Comments:

 • Kaisa on todella nätti tuossa hääkuvassa:)huntu on varsinkin ihana.Pronupsimssistä kenties?

  By Blogger Anilea, at 12:17 ip.  

 • Onnea tyttövauvasta!
  Ja hienot häät ^^

  By Blogger Boo, at 6:16 ip.  

 • Jee! Jatkoa tuli :)

  Suloinen vauva, tai eihän siitä vielä varmasti tiedä :P Mutta tuollaisilla vanhemmilla ei voi tulla rumaa lasta.

  Ja häät oli ihanat. Olen nykyään ihan hulluna sims-häihin :) (Aina Pronupsimsin löydettyäni :P)

  By Anonymous Anonyymi, at 10:27 ip.  

 • Saattaa se jossain vaiheessa rumentua, mut kattoo tarkkaan kenet ottaa niin ei pitäisi olla ongelmaa. Mun edellinen suku jäi 7. sukupolveen niin kyllä ne edelleen oli hyvännäkösiä :)

  Toi Kristo+Lehmämaskotti oli mullekin yllätys, vähän sotki valmiita suunnitelmia, mutta sitten piti inprovisoida ja siitä tuli sit nyt näin parempi ;) (näkee sit)

  Ja ne Sethin vaatteet on kyllä aika ihanat xD Mutta en jaksanu lähtee ostaa uusia niin se sai olla koko ajan noissa samoissa.

  By Anonymous Anonyymi, at 12:30 ip.  

 • Hello,

  We are researchers at the University of Texas working to better understand people's blogging behavior, and you are an ideal candidate to help. We would like very much to hear from you, and would greatly appreciate your time and willingness to respond.

  Without your help, this kind of research would be impossible.

  Please take a few minutes to read and answer the questionnaire on our research Web site: http://omega.uta.edu/~cyjang/blogsurvey/. It should take about 10 minutes of your time, and your answers will be very valuable.

  Your identity will be protected because responses will be coded to provide anonymity; No personal names will be used. Of course, this is voluntary- by completing the survey you give your consent to participate. If you have any questions about the study or the questionnaire, please do not hesitate contacting us at your convenience. In the near future, we will be happy to share our results with you.

  Thank you.

  Chyng-Yang Jang & Michael Stefanone
  ------------------------------------------------
  Chyng-Yang Jang & Michael Stefanone
  Assistant Professors
  Department of Communication
  University of Texas at Arlington
  PO Box 19107
  Arlington, TX 76019
  Phone: +1 817-272-4142; +1 817-272-0735
  Email cyjang AT uta DOT edu; stefanone AT uta DOT edu

  By Anonymous Anonyymi, at 8:49 ap.  

 • Kivasti jatkuu täälläkin.
  Onnittelut tyttövauvasta ja häistä. Kaverin legacyssä kesti hirveän pitkään ennen ku saatiin mies taloon.
  Käys katsomassa jos huvittaa: http://legacyliljavirta.blogspot.com

  Voisitko linkittää sekä sen että mut: http://legasyhautala.blogspot.com
  Me ainakin linkitetään sut!

  Hautalat on saanu vähän jatkoa, jos siis haluat käydä vilkaisemassa näin hellepäivien lomassa.
  En vieläkään saa niistä jaksoista tarpeeksi pitkiä, ilmeisesti blogi ei anna laittaa itsensä kautta kun jonku 6-7 kuvaa ja sen päälle menevät pitäis kai laittaa sit netin kautta?

  By Blogger Hatsepesut, at 3:36 ip.  

 • Tut-tut-tut.. Mrs.Big! Tuo "punapaitainen" mies on Mrs.Big ja säännöissä kielletään sen muuttaminen taloon (tai siis tulee 2- pist. Tai 1-. Varmistakaa) koska se tuo mukanaan niin paljo rahaa.. (HUOM! Luin vasta ekan jakson xDxDxDxDxDxDxD)

  By Anonymous Anonyymi, at 5:30 ip.  

 • Ihanat häät! Vauvasta tulee varmasti melkoisen nätti. Itse aina katson simin NENÄÄ. Siitä näkee huonot geenit.. :D

  By Anonymous Anonyymi, at 8:38 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home