Niemiset

keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

Osa 2 Ystävyyttä ja vähän enemmän
Kaisa oli edennyt työssään yhdellä ylennyksellä ja aikoi ylentyä vielä monta kertaa toteuttaakseen elämän tavoitteensa eli päästä löysäily uran huipulle. Ja sinne olisi paljon matkaa ja sen eteen piti tehdä paljon. Ensiksi piti opiskella mekaniikka ja sitten varmistaa että meni hyvän tuulisena töihin. Se teki aina vaikutuksen.Opiskelun jälkeen Kaisa halusi tehdä jotain hauskaa. Ja päätti mennä kaupungille. Tällä kertaa Kaisa ottaisi mukaan uuden ystävänsä Titanian ja sen siellä ravintolassa istuvan miehen. Kaisa oli nimittäin kieltämättä ihastunut tähän komeaan ja kohteliaaseen mieheen joka vei Kaisalta jalat alta ja sai vatsassa lentämään perhosia. He menisivät sinne ravintolaan missä Kaisa oli eilen. Se tekisi varmasti vaikutuksen molempiin sillä paikka oli niin hieno ja siellä oli niin maukasta ruokaa. Ja sopi hyvin tällaiselle jolla ei ollut paljoa rahaa käytettävissänsä.
Ja viimein perillä. Tunnelma oli hieman ehkä jännittynyt mutta muuttui nopeasti mukavaksi ja leppoisaksi. Ja sitten vain sisälle ja tilamaan ruokaa. Heidät otettiin ystävällisesti tervetulleeksi.Ekaksi ennen lounasta tämä tutustutti Titanian ja Vili Pennilän toisiinsa. (Nyt saitte viimein tietää kuka tämä salaperäinen komistus on. Ja aika kauan jouduitte olemaan jännityksessä)Sitten oli lounaan aika. Kaisa tilasi kaikille paistettua kanaa. Heillä oli oikein mukavaa. He puhuivat paljon ruuasta. Yllättäen kaikki tykkäsivät kokata munakkaita aamuisin. Ja sitten kerrottiin kuulumisia.
Lounaan jälkeen Kaisa päätti hieman jututtaa Titania ja murjaista pari vitsiä. Kaisa nimittäin yritti tehdä Titaniasta hyvää ystävää.Sitten Vili ja Kaisa päättivät pelata shakkia. Vili oli todella kova vastus ja Kaisan piti keskittyä. Ja niinhän siinä kävi että Vili voitti ja Kaisa joutui tarjoamaan koko porukalle drinkin. Mutta toisaalta olihan heillä hauskaa ja ei kauaa harmittanut häviö.Drinkin jälkeen Titanian piti lähteä hoitamaan asioita. Vilin ja Kaisan jääden kahden. Lopulta Kaisa rohkeni flirttaila Vilille eikä tämä pistänyt sitä pahakseen, päin vastoin. Ja pian siitä alkoi kehittyä enemmän ja koitti ensisuudelma.Ja kaiken sen jälkeen vatsa alkoi jo kurnia. Vili ja Kaisa päättivät tilata taas ruokaa. ( Ei sitten harmainta hajua että mistä tuollainen ilme noilla kahdella. Luulen että ne puhuvat ensisuudelmasta tai muhinoinnista :/)
Ja niin oli hyvästelyn aika ja heillä meni todella hyvin. He sopivat että tapaisivat vielä.Niin Vili piti lupauksen ja soitti Kaisalla joka päivä. Yhtenä päivänä Vili pyysi Kaisaa treffeille keilaamaan.Ja Kaisa suostui. Oli todella ihanaa nähdä Viliä.
Ja niin he rakastuivat toisiinsa.
Ja sitten pari päätti syödä illallista. (Huom! Tällä illallisella Kaisa meni kihloihin Vilin kanssa mutta unohdin ottaa siitä kuvan!)Keilaamassa olikin näköjään rva Kurjenkaulakin. Monta kassin piiskautusta sai Kaisa kun muhinoi Vilin kanssa. Mutta oli se sen arvoista x)
Ja pian Vili kiikutti unelma treffien jälkeen ruusukimpun Kaisan tontille xDKaisalla oli hyvä päivä. Hän ylentyi työssään Kaupan Kassaksi. Postilaatikossa oli SimCity komitean lahjoittaman ilmaisen aterian seuralaisen kanssa. Kiitokseksi asiakkuudesta. Niin ja vielä Vilin antama upea ruusukimppu. Kaisa oli iloisella tuulella ja päätti kutsua Vilin kylään.Vilin tultua Kaisa pyysi tätä muuttamaan luoksensa. Vili suostui ja toi mukanaan 70 950 ( eli yksi -1p. siitä että Mr. Big muutti taloon mutta eiköhän se pian plussaksi muutu xD )
Vilin muutettua taloon ja tuotuaan paljon rahaa tehtiin suuri remppa. Ja nyt onnellinen pari makaa sängyssä ja ei vain lepuuttaakseen jalkoja. Sillä mehän tiedämme mitä tämä tarkoittaa? Eikä perheenlisäys olisi todellakaan pahasta. Seuraavassa jaksossa nähdään onnistuko Kaisan ja Vilin suunnitelmat.

Ai niin ja Vilin tiedot:

Siisti/Sottapytty 5
Ujo/Menevä 10
Laiska/Toimelias 5
Marisia/Kiltti 1

Eli kaksonen. Kalat ja kaksonen tulee hyvin toimeen. Sanoin vaan sen takia että Kaisa on kalat xD

5 Comments:

 • Hienoa että tännekin tuli jatkoa.
  Kaisa on yhä kaunis ja kuvat todella hyvälaatuisia, eikä tekstissäkään ole moittimista :)

  By Blogger Boo, at 3:47 ip.  

 • Kiva jatko. Ainaki sait Mister Biggiltä rahaa, ei se yks miinuspiste haittaa kai? (Sanoo hän joka ei pelaa pisteillä.)

  By Anonymous Anonyymi, at 2:30 ip.  

 • Vihdoin tuli jatkoa :) Toivottavasti seuraava osa tulee nopeammin *ei jaksa odottaa, että näkee lapset* :D

  By Anonymous Anonyymi, at 9:02 ip.  

 • Jadelle:

  Niin sain ja tuli ihan tarpeeseen. Tekee vähän hankalaa tuo Vilin elämäntavotteen saavuttaminen kun väärän uran tuo Vili valitsi. Tajusin vähän aikaa sitten katsoa elämäntavoteen ja vaihdoin uraa. Oh paljastinpa paljon seuraavasta jaksosta xD Mutta onneksi tuli paljon perheystäviä Vilin mukana ja niin tuli pisteitäkin. Ja kun tämä on haaste niin asetan pienempiä haasteita välillä itelleni. Yksi niistä olisi etten jäisi Lecagy Luuseriksi mutta tuskin jään Vilin perheystävien määrän ansiosta xD Olisi upeea olla edes Muotokuva Ponnistelija. x) Ai niin olisiko sinun LC tarina netissä? Jos on niin lukisin mielelläni ja linkittäisin.

  By Blogger Minderella, at 5:03 ip.  

 • Joo tiedän, että se kuoli säikähtämiseen. Eikä ihan "vahingossa". Piti useamman yön yrittää ennenkuin ne kummitukset suostu säikyttelemään sitä tarpeeks :P Kun en ollut aikasemmin nähnyt pinkkiä kummitusta ja halusin sit sellasen tonne pihalle, kun kaikki on vaan niitä tavallisia.. Haluisin myös sen satelliittikuoleman, mutta se on vaikeempi järjestää.

  Yritän saada nyt nää osat nopeesti, että pääsis samaan vaiheeseen kun peli on. Tällä hetkellä viiden sukupolvi on taaperoiässä. Eli ehkä jotain 3 osaa niin pääsee oikeeseen kohtaan :) Tai ainakin lähelle.

  Ei se niin tarkkaa ole, vaikka vahingossa laittaa niitä väärään järjestykseen. Jos katsoo tarkkaan mun kuvia niin huomaa, että ne ei oo oikeessa järjestyksessä kaikki. Esim. just noista raskauskuvista en ollu varma mikä raskaus. Mutta aina voi soveltaa. Ja jos nyt paljastan senkin, että en oikeesti muista mikä tavoite Ryanilla on, kun ei oo kovin merkittävää. Joten keksin sen tohon :D Eli ei niin tarkkaan :P

  By Anonymous Anonyymi, at 11:05 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home