Niemiset

maanantaina, toukokuuta 15, 2006

Alku 1. osa


Tässä se nyt on. Mun ensimmäinen lecagy simini Kaisa Niemi. Hän asuu Veronalasa ihan Unelmalaisten naapurissa Runoilijankatu 4:ssa.
Kaisa ehti vähän tutustua paikkoihin ennen kuin postinkantaja tuli jakamaan posteja ( tosin vain sanomalehteänsä xD ) . He tulivat aika hyvin juttuun ja heillä oli aika mukavaa yhdessä.
Kaisaa kyllä kiinnosti enemmän sanomalehti joten tämä kaappasi nuoren postinkantajan kädestä sanomalehden ja etsi itselleen työppaikkaa sillä hänellä ei ollut paljoa rahaa ja pitihän sitä viellä elääkkin. Erityisemmin tämä etsi töitä löysäily uralla sillä, tämän elämäntavoitteena oli löysäily uran huippu.
Sisällä hän luki jotain rakkausromaania. Se oli aika tylsähkö mutta sai luvan kelvata sillä Kaisa oli ihan poikki ja päätti rentoutua hieman. Kaisa vilkaisi ulos ikkunasta ja huomasi jonkun vieraan pihalla ja meni moikkaamaan tätä.

Ulkona olikin odottamassa Titania Unelmala. Tämä vaikutti ihan mukavalta. Kaisa hieman yllättyi kun Titania kertoi asuvansa ihan naapurissa, olihan Kaisa iloinen kuulessaan että täällä oli mukava naapursi. Toisen ulkonäko hieman epäilytti aluksi. Pitkät oudot korvat, outo maski ja tiara päässään. Tosin ulkonäkö ei ollut se tärkein asia kunhan toinen olisi mukava ja tämän kanssa tulisi toimeen.Pian Kaisan tontille eksyi taas joku harhailemaan tai sitten sana oli levinnyt että naapurustoon oli muuttanut uusi naapuri. Oli kyllä ihmeellistä että näin moni oli halukas tutustumaan uuteen tulokkaaseen. Olikokohan nämä ihmiset pitkäänkin asuneet täällä ja tunteneet toisensa kuin pienessä kylässä. Senkö takia he olivat niin innokkaita kun joku muutti tähän naapurustoon? No mutta siitä huolimatta he tulivat ihan toimeen tuon miehen jonka nimeksi osottautui Patrik Monttupuu. Tämä ymmärsi hyvin vitsejä varsinkin vaikka ikää tä oli enemmän kuin Kaisalla. Kaipa sitten vanhuksetkin nyktään ymmärrätävt meitä nuorempia. Yleensähän nämä paheksuvat nykyaikaa mutta toisin taitaa olla Patrikin kohdallaKaisa meni tekemään juustovoileipiä. Palattuaan Titanialla ja Patrikilla oli jo keskustelu meineillään. Mutta siitä huolimatta Kaisa meni mukaan keskusteluun ja aiheena oli ruoka. Aivan kun he yrittäisivät vihjata jotain sen tapaista. Joten Kaisa päätti kutsua nämä syömään. Tosin Patrik ja Titania kieltätyivät. No ei ihme kun Kaisalla oli vain pieni ahdas makuuhuone jossa oli halpa vaatekkaappi ja pieni jääkaappi jonka päällä puhelin. Niin ja vessa. Eli ei mitään tietoa keittiöstä eikä mistään mihin mennä istumaan.
Vieraiden lähdettyä koteihinsa Kaisa päätti että menisi ulos syömään. Kun Kaisalla ei ollut autoa niin hän soitti taksin. Ulkona olisi taatusti jotain parempaa syötävää kuin mitä Kaisan pienestä jääkaapista joutui tekemään.. Ja samalla voisi tutustua uusiin ihmisiin ehkä sieltä löytyisi joku mukava kundi. Ja jos ei muuta niin saisi makoisan ruuan ja raikasta ilmaa. No taksi olikin jo hetken kuluttua pihassa.Kun perillä oltiin paikka ihan hämmästytti tämä ei osannut kuvittela että tämä Viiva ravintola voisi olla näin hienostunut ja upea. Sillä Kaisa olisi odottanut jotain tavallista jotain pientä ravintolaa eikä näni hienoa. Kaisaa myös nolostutti vaattensa.. Jos tämä olisi voinut tietää että paikka oli tälläinen Kaisa olisi ihan hyvin voinut pukea ylleensä jotain hienompaa esim. sen kauniin juhlapuvun jonka Kaisa osti ennen Veronalaan muuttoa. Nälkä akloi kurinia Kaisan vatsaassa ja eihän se nyt haittaisi vaikka ei olisikaan pukeutunut parhainpiinsa.
Pöydän löydettyä tämä muuttui iloisemmaksi sillä huomasi ettei kaikilla ollut parhainpiansa päällä. Sillä tämä Kaisa oli pelännyt että olisi ainoa joka ei olisi pukeitunut siistinpinsä vaatteisiin. Sillä tätä olisi varmaan katsottu pahoksuttavasti. Vaikka niiltä katseiltä ei pystynyt välttymään. Kaisa tilasi itselleen paistetun kanan. Tarjoiliakin vaikutti ihan mukavalta similtä. Mutta viellä enemmän kiinnostutti viereisessä pöydässä istuva punaitainen mies joka ainakin oli pukeutunut ihan hyvin ja mukavat ilmeet ja pirteät naurut tekivät olon paremmaksi ja rennommaksi. Joten Kaisa päätti ruuan jälkeen tutustua tuohon mieheen. Salaisuudeksi jää mikä tämän komean miehen nimi on. Se ehkä selviää seuravassa jaksossa!

24 Comments:

 • Elikkäs haluaisin vähän kommenteja sillä olen utelias saamaan tietämään mitä mieltä olitte! Risut ja ruusut ovat tervettuleita niin voisin ehkä jatkossa tehdä ehkä paremman. Ja otan vastaan linkkittämis pyyntöjä!

  By Blogger Minderella, at 3:24 ip.  

 • Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  By Blogger Minderella, at 3:24 ip.  

 • Hieno :) Ja perustajasimisi (unohdin jo nimen xD) on tosi kaunis.

  Eli siis stadilainen saa muuttaa sinne legacytontille jos ei ole pelattava. Eli ei löydy mitään taloa tai muuta mistään.

  Muuten, luulen että tuo punatakkinen on Mr.Big. Jos olet huomannut säännöissä tämän henkilön, eli koska se tuo niin älyttömän paljon rahaa mukanaan, menee siitä -1 piste. Mutta saa sen silti sinne muuttaa, miten itse haluaa :). (Lapsen voi kyllä saada menettämättä pisteitä).

  Ja sitten vielä yhden parannusehdotuksen keksin. Kannattaa lukea teksti läpi ennenkuin julkaisee ja korjata ainakin suurin osa kirjoitusvirheistä. Vain pikkuseikka, mutta ajattelin vain ehdottaa :)

  By Anonymous Anonyymi, at 4:50 ip.  

 • Ja vielä, saa linkittää :)

  By Anonymous Anonyymi, at 4:52 ip.  

 • Oliko sillä mukana siellä repussa paljon tavaraa? Ja ei se -1 piste niin hirveästi ole, kyllä niitä pisteitä vastaavasti aika helposti tulee muutenkin :)

  By Anonymous Anonyymi, at 9:43 ip.  

 • Jäljessähän mäkin oon :P. Jos nyt on oikeesti neljäs sukupolvi syntyny ja tossa on 2. sukupolvi kasvamassa aikuisiks :D Pitäis ehkä saada se seuraava osa laitettua..

  By Anonymous Anonyymi, at 3:51 ip.  

 • Laitoin jo kerran seuraavan osan, oli älyttömän pitkä ja oli viimestä kuvaa vaille valmis, mutta sitten onnistuin kadottaa koko jutun. Että kiva kiva. Tänää koitan uudestaan :)

  Milloinkas sulla tulee seuraava osa? :)

  By Anonymous Anonyymi, at 10:15 ap.  

 • Ainakaan en muista sellaista sääntöä, etteikö saisi kosia tai mennä naimisiin ennenkuin simi asuu siellä. Ja tuollainen sääntö on kuitenkin aika vähäpätöinen, jos on olemassa, että en usko sen pahemmin haittaavan vaikka sitä ei huomioisikaan. Itse pelailen pääpiirteissään sääntöjen mukaan. Esim. jatkossa tulevat puolisot ovat pääasiassa kyllä ihan sääntöjen mukaisia eikä itsetehtyjä.

  Jätän välillä niitä kuplia pois jos ne ovat olleet merkityksettömiä tai niistä ei ole keksinyt mitään hauskaa juttua. Kun tykkään enemmän läheltä otetuista kuvista, ja jos kupla ei ole tärkeä niin otan mielummin kunnon lähikuvan :) Ja sitten kun pääsee samaan tahtiin pelaamisen kanssa niin on helpompi ottaa kuvia tätä tarinaa varten, nyt pitää etsiä kuvia :P

  By Anonymous Anonyymi, at 5:04 ip.  

 • Ihan kivaa tarinaa saanut :)
  Nätti tuo Kaisa.

  By Blogger Boo, at 4:26 ip.  

 • Kiva alku ^^. Pistä pian jatkoa...

  By Anonymous Anonyymi, at 9:42 ip.  

 • Juu mulla on sen verran kuvat ollu vähän hukassa kun ne on tallettunu aika outoihin paikkoihin ja ei netti oo toiminut kunnolla. Joten olen joutunut päässäni suunitteleemaan aika paljon. Sen takia on kestänyt aika kauan.

  By Blogger Minderella, at 9:44 ip.  

 • Nii ja viellä : Tuo nimi on huvittava, Kaisa Niemi, vähän niinkuin Kaisaniemi XD.

  By Anonymous Anonyymi, at 9:44 ip.  

 • ehn? :/

  By Blogger Minderella, at 11:06 ip.  

 • äh ois mun pitäny tajuta! xD Voi että no ei sille enää voi mitää.. Ekaksi olisin jatellu Elinaa mutta ois varmaan pitäny ottaa se.

  By Blogger Minderella, at 11:07 ip.  

 • Linkitin :)

  By Blogger Boo, at 11:26 ap.  

 • Heeip, tämä vaikuttaa kivalta Legacyltä :>

  Kyselisin sitä, voitko linkittää minut, olen jo linkittänyt sinut.

  http://legacykettunen.blogspot.com/

  By Blogger Unknown, at 8:24 ip.  

 • Alku vaikuttaa ihan lupaavalta. Minkä väriset nuo Kaisan silmät oikein ovat?

  By Anonymous Anonyymi, at 12:49 ap.  

 • Juu. Mielellään. Minäpäs pistänkin sinut heti tuonne linkkeihin.

  By Anonymous Anonyymi, at 1:43 ip.  

 • Mooi!

  Tosi kiva legacy! Voisitko linkittää mun legacyn? Mäkin linkitän sitten sinun! :)

  Osoite on:

  http://legacylevis.blogspot.com/

  Täk. x>

  By Blogger maiju, at 4:35 ip.  

 • Jeps, kirjoitusvirheet kannattaa aina tarkistaa ja käytät aika paljon sanaa "sillä".. o.O Mutta, lupaavalta vaikuttaa, jään mielenkiinnolla seuraamaan ja linkitän! ;)

  - sedge ( http://www.geocities.com/legacykallio )

  By Anonymous Anonyymi, at 10:08 ip.  

 • Edelleen sitä jatkoa kaipailisin :)

  By Anonymous Anonyymi, at 9:05 ap.  

 • Hyvä tarina, ei voi muuta sanoa. Viitsisitkö linkittää Kivilahden legacyni?
  http://linzu.vuodatus.net/

  By Anonymous Anonyymi, at 6:32 ip.  

 • Moi mutta kirjotusvirheet ja sillä sanat ovat kamalia! Eikä sovi unohtaa tämä ja tätä sanoja! ivan kauhistuttavaa1 Mikä sun äikännumero oli?!?!?

  By Anonymous Anonyymi, at 4:02 ip.  

 • ai että Kaisa on nätti. kiva nimi sillä, itsekin olen Kaisa ;)

  By Anonymous Anonyymi, at 9:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home